YUTS GALA

Het gala is UITVERKOCHT! Er zijn ook geen kaarten meer aan de deur verkrijgbaar.

Op zaterdag 17 december 2022 is het zover! Kinderen en jongeren uit IJsselmonde die de afgelopen maanden hebben meegedaan aan Young Urban Talentz Stage (YUTS) krijgen het podium voor hun moves, raps, acts, talks èn eigen theatervoorstelling. Het wordt een feestelijke avond in gala style!

Vanaf 18:30 uur ben je welkom in de foyer van Podium Islemunda. Om 19:00 uur begint dan het programma in de theaterzaal. Voor de pauze zie je een voorstelling gemaakt door vier jonge talenten uit IJsselmonde. Het is de première! Na maanden repeteren gaan ze voor het eerst hun eigen theaterstuk spelen. Samen met regisseur Robin Tinkhof hebben ze het stuk gemaakt. Het is gebaseerd op het boek Wereldkinderen.

Na een korte pauze in de foyer, volgt deel twee van de avond. In de theaterzaal zien we korte flitsende optredens van de andere deelnemers van Young Urban Talentz Stage. Het zijn de talenten die de afgelopen maanden elke week op vrijdag lessen hebben gehad in de studio’s van Podium Islemunda. Dat wordt een spektakel! Na afloop gaat het feest verder in de foyer.

Kom in feestelijke kleding want het is een GALA!

Young Urban Talentz Stage is een initiatief van Podium Islemunda, Talentz Skool, CJG-IJsselmonde en Rotterdams Wijktheater.

Productie: Productiehuis Cruz.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt met bijdragen van Fonds voor Cultuurparticipatie, Erasmusstichting, Elise Mathilde Fonds, G. Ph. Verhagen stichting, Solidarodam, Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, Van Leeuwen Van Lignac Stichting en Van der Mandele Stichting.

YUTS GALA

Bestel tickets