Yuli Minguel & Friends

Het concert is uitverkocht! Er worden GEEN tickets aan de deur verkocht, helaas!

Yuli Minguel is een geweldige zangeres en actrice. Ze is een graag geziene gast in Podium Islemunda. Ze speelde in 2022 tientallen keren Verloren Onschuld, de voorstelling van het Rotterdams Wijktheater over het toeslagenschandaal, en trad samen met Shirma Rouse op bij het I Feel Good Festival in januari 2023.

Het werd hoog tijd voor haar eigen show in Podium Islemunda! Yuli kreeg van ons alle ruimte om een programma te maken met artiesten (bekend en minder bekend) waar zij mee heeft gewerkt of mee wil werken.

Yuli heeft de volgende muzikale vrienden uitgenodigd voor deze avond:
– Dewi Pechler, fierce soul
– Syldiane, authentic soul
– Tamara Nivillac, pure soul
– Joris Lutz, good vibes!

Deze avond is de tweede van een reeks concerten in de nieuwe I Feel Good concertserie, waarbij een Rotterdamse zanger of zangeres alle ruimte krijgt om zelf een muzikaal programma te maken met muzikale vrienden. Op 8 december jl. was het de eerste avond en kreeg Dwayne Lace carte blanche voor zijn eigen programma met vrienden.

Op vrijdagavond 19 januari gaan we je helemaal ontspannen het weekend in helpen met een heerlijk concert in een fijn sfeertje.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door MAAK MEE IN JE WIJK / CULTUURCONCREET en MEEMAAKPODIUM / FONDS VOOR CULTUURPARTICIPATIE.

Yuli Minguel & Friends

OOK EEN HAPJE ETEN?

Koop bij je ticket een losse Theaterhap t.w.v. € 10. Je kunt dan vanaf 18.00 uur een lekkere hap eten in onze Brasserie op Zuid. Ter plekke maak je een keuze uit één van de vier menu's.

Lees meer