Vrienden van Jan hebben een Rot middag

Op zondag 23 februari brengen Marjolein Meijers, Jakob Klaasse, Walter Kuipers, Onno Kuipers en Bill van Dijk in Podium Islemunda een ode aan de liedjes van Jan Rot!

“Je gaat toch wel een voorstelling maken met mijn liedjes?” Dat was een van de dingen die Jan en Marjolein bespraken de laatste keer dat ze elkaar zagen. Ze zaten in de auto op weg naar Amsterdam. Die dag heeft zij een paar uur met hem doorgebracht. De laatste keer, dat wisten alle twee. Marjolein en Jan vormden 20 jaar het duo ‘An en Jan’. “In het prille begin vertaalde ik soms mee. Het begon toen hij mij vroeg om Hartzeer/ Love hurts in te zingen op zijn cd Meisjes.”

Nu maakt Marjolein samen met Jakob Klaasse, Walter Kuipers en Onno Kuipers een serie voorstelling genaamd ‘Vrienden van Jan hebben een Rot middag’ die zij de komende jaren samen met Bill van Dijk als meezing voorstelling gaan spelen!

Gaan we je zien?!

Fotografie: Carel Schutte 

Vrienden van Jan hebben een Rot middag

Bestel tickets

HAPJE ETEN NA DE VOORSTELLING?

Koop bij je ticket direct de theaterhap voor maar € 10. Na afloop van het concert kun je aanschuiven in onze Brasserie op Zuid voor een gezellige maaltijd. Je hebt ter plekke de keuze uit 4 menu's.

Lees meer