Van Dichtbij

In deze bijzondere muziektheatervoorstelling wordt het verhaal van Julia, een dubbelbloed van Zeeuws- Surinaamse afkomst, verteld met liedjes van Conny Vandenbos, een icoon van de Nederlandstalige muziek van weleer.
Julia worstelt met haar afkomst, is op zoek naar haar identiteit en naar wie zij is. Ze verlaat het platteland voor de liefde en trekt naar de grote stad. Op vakantie in Suriname hoort zij familieverhalen en wordt zij geconfronteerd met het koloniale slavernijverleden van haar voorouders aan beide kanten. Wat brengt dit alles haar?

Programma
Vanaf 17:30 uur eten wij gezamenlijk met elkaar in de foyer. De hapjes komen uit de Surinaamse keuken. De voorstelling start om 19:00 uur in de zaal. Na de voorstelling zal er een nagesprek worden gevoerd met het publiek. De ticketprijs is inclusief eten en een drankje. 

17:00 inloop in foyer
17:30 gezamenlijk eten in foyer
18:30 start introductie in foyer
18:45 inloop in zaal
19:00 start voorstelling in zaal
19:45 pauze in foyer
20:05 vervolg voorstelling in zaal
20:35 einde voorstelling en start nagesprek
21:30 afsluiting en nazit borrel in foyer
22:30 einde

Over het project
Van dichtbij, in 2 culturen is geschreven en geregisseerd door Dennis Rudge. Gerben van Etten is verantwoordelijk voor de nieuwe arrangementen van de nummers en de muzikale begeleiding.
De productie is onder andere in samenwerking met TRC Promotion tot stand gekomen. Verschillende sponsoren hebben de voorstelling mogelijk gemaakt waaronder het Cultuurfonds, Gemeente Rotterdam en Gemeente Middelburg.

Van Dichtbij

Bestel tickets