Uurtje Kunst

Uurtje Kunst is de maandelijkse gratis kunstlezing van Bibliotheek Rotterdam. Kunstkenner en cultuurhistoricus Hoo Man Chan geeft je telkens weer een nieuw verdiepend inzicht in een kunstwerk of kunstenaar. Deze maand: De late Van Gogh.

In het jubileumjaar 2023 organiseert het Van Gogh Museum samen met Musée d’Orsay een grootste tentoonstelling over de periode die Vincent in de laatste maanden van zijn leven doorbracht in Auvers-sur-Oise. De expositie volgt de schilder vanaf zijn aankomst in genoemde Franse plaatsje, waar hij hoopvol en vol ambitie aan het werk ging, tot zijn laatste emotioneel zware weken. De echter krachtige werken die daaruit zijn ontstaan, worden door uw begeleider in de kunst, Hoo-Man, getoond en toegelicht.

Locatie: Podium Islemunda
Toegang: gratis
Aanmelden: verplicht via de button BESTEL TICKETS

 

Uurtje Kunst

Bestel tickets

Expositie in de foyer!

In onze foyer maak je altijd wat mee! Er wordt kunst van lokale kunstenaars geëxposeerd of er is een tentoonstelling van een actueel maatschappelijk onderwerp of van een Rotterdams evenement of thema. Momenteel kun je het werk van Hennie van Lieshout bewonderen. Loop gerust binnen! Van dinsdag t/m zondag is de foyer geopend voor publiek.

Lees meer