Unite These Streets

Op vrijdag 8 juli geven de jonge deelnemers van het project #UniteTheseStreets een schitterende eindshow in de theaterzaal van Podium Islemunda! De afgelopen periode hebben zij hard gewerkt om hun skills te verbeteren. Zo volgden zij diverse workshops op het gebied van rap, zang, schrijven, spoken word, dans en meer!

#UniteTheseStreets
In samenwerking met de Gemeente Rotterdam, in het bijzonder de afdeling ‘Rotterdam Sterker door Jongeren’, presenteert Stichting 21 Culture het project: #UniteTheseStreets. Het is een initiatief van de bekende Rotterdamse artiest en ondernemer U-Niq (tevens oprichter en voorzitter van Stichting 21 Culture).

Het project #UniteTheseStreets focust zich op de talentontwikkeling van jongeren (14 t/m 27 jaar) uit Rotterdam-Zuid. Hierbij staat de persoonlijke behoefte van de jonge deelnemers centraal. Door middel van het volgen van trainingen en workshops krijgen zij de kans om hun talenten en krachten te ontdekken en ontwikkelen!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Sterker Door Jongeren, Gemeente Rotterdam en Future Money Entertaintment.

Unite These Streets

Bestel tickets

Expositie in de foyer!

Er hangt altijd kunst in onze foyer, gemaakt door een lokale kunstenaar uit IJsselmonde. Loop gewoon eens binnen, het is gratis!

Lees meer