Trolls Wereldtour

Genre: animatie, komedie, familiefilm en avontuur
Regie: Walt Dohrn
Nederlands stemmen: Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest), Birgit Schuurman (Koningin Barb), Carlo Boszhard (Hickory), Vajèn van den Bosch (Delta Dawn), e.v.v.a.
(Amerika 2020, kleuren, 90 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Trolls Wereldtour is het vervolg op de familiefilm Trolls van DreamWorks Animation
(Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda).

In de eerste Trolls film is er eigen muziek en liedjes gemaakt, in Trolls World Tour worden cover liedjes gezongen door de cast. Het gaat om populaire liedjes in verschillende muziekgenres. Anna Kendrick, Justin Timberlake en de overige castleden die de Trolls personages vertolken, hebben de Trolls liedjes op een leuke manier ingezongen.

In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen de grappige trollen Poppy en Knoest een grote ontdekking. Ze zijn namelijk niet de enige trollen in de wereld! In Trolls 2 ontdekken ze dat hun ‘stam’ deel uitmaakt van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter te worden, de Rock-stam heeft namelijk het idee om alle trollen te verenigen onder één muziekstijl: die van hun! Ze reizen de hele wereld over om de magische snaren, waaraan de trollen hun muzikale krachten ontlenen, te stelen en zichzelf toe te eigenen.
Ze geloven dat als ze alle snaren hebben, ze de macht over de wereld in handen hebben.

Lekker swingen!
Warm je stembanden op en trek je mooiste – en kleurrijkste – dansschoenen aan, want het is tijd om mee te swingen op de geweldige muziek uit Trolls 2: Wereldtour.
Een gezonde dosis kleur en glitter, schorre kelen en uren aan plezier voor de hele familie gegarandeerd!

Ad van de Donk – Filmprogrammeur Cinema Islemunda

Trolls Wereldtour

Bestel tickets

Lekker eten voor of na de film!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kunt u kiezen uit een entreeticket voor € 3.50 of een entreeticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer