thuis begint het pas

Wat gebeurt er met je nadat je revalidatie of ziekenhuisopname is afgerond? Je komt thuis, en dan? Welke uitdagingen kom je tegen na het oplopen van hersenletsel en hoe ga je daarmee om? De voorstelling laat de chronische fase zien en alles wat daarbij komt kijken.

Sinds januari repeteert Theatergroep Hersenkronkels elke week in een van onze studio’s voor hun nieuwe voorstelling “Altijd en Overal” die in november bij ons te zien is. Op 8 juni spelen ze nog eenmaal “Thuis begint het pas”, die afgelopen september in première is gegaan en op een aantal plekken in het land is gespeeld o.a. in Delft, Lisse en Nijmegen.

Bestel je tickets voor deze mooie voorstelling online. Er is een regulier ticket voor € 12,50 verkrijgbaar. Leden van Hersenletsel.nl krijgen korting en betalen maar € 8,50. Reserveringskosten zitten in de ticketprijs! Heb je een rolstoelplaats nodig, selecteer deze dan bij je ticket. En vind je het gezellig om vooraf een hapje te eten in onze brasserie, bestel dan direct de voordelige Theaterhap bij je kaartje.

Bezoekers die de voorstelling al eerder hebben gezien waren zeer enthousiast!

Reacties publiek: ‘De voorstelling heeft de juiste balans tussen vrolijkheid en emotionele momenten, vooral de bewegingsscene over eenzaamheid kwam binnen en raakte mij enorm, dit terwijl ik verder niets met het onderwerp te maken heb’. – Het heeft mijn ogen geopend; nu pas besef ik echt wat het inhoudt en hoe het voelt om met hersenletsel te dealen, dit terwijl ik al jaren professioneel begeleider ben van mensen met NAH’. – Jullie hebben mooi aangegeven waar je tegen aanloopt na je revalidatie. – ‘Fantastische, krachtige lotgenoten. Ik was bij jullie voorstelling en was helemaal onder de indruk. Respect en bewondering voor wat jullie hebben gepresenteerd en gepresteerd. Het kwam binnen, het was zo echt en heel herkenbaar. Alle emoties kwamen los bij mij. Ik heb gelachen en gehuild en dat was hard nodig. Het was een waardevolle en onvergetelijke avond’.

Projectleiding & regie: Paul Raterman
Productie: Arjen Slings
Choreografie & beweging: Malika Vermeij
Kostuums & decor: Wilma van der Wilt
Advies: Jolina Wessels
Spelers: Monique van der Stoep, Djotis Sewradj, Karin Plaizier, Vincent van Triet, Steven Rozenveld, Marianne Hoogkamer, Cor Tietema, Marieke de Buijzer, Remco Barreveld, Daniëlle Bijl en Maria de Jong van Opstal

De voorstelling is mogelijk gemaakt door: Hersenletsel.nl – regio Zuid-Holland, Cultuurconcreet, Stichting Bevordering van Volkskracht en het Piebeth-Barents Westerbeek fonds.

Theatergroep Hersenkronkels biedt inzicht, inspireert en raakt en laat de (on)zichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) zien.
De theatergroep is opgezet vanuit patiëntenvereniging Hersenletsel.nl regio Zuid-Holland.

thuis begint het pas

Bestel tickets