SuperHond & TurboKat

Genre: Komedie, Animatie, Familiefilm
Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+
Speelduur: 85 min
Nederlandse stemmen ingesproken door: Sara Dol (bekend van TikTok), Milan van Weelden (Grutte Pier), Fred Butter (musical Cats), Andy van Veen en Lynn Tackaert, wier stem al jarenlang in diverse Disney televisieseries te horen is.

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crasht hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck. Buddy is wanhopig op zoek naar zijn baasje en werkt in zijn zoektocht samen met de geniale miljonairskat Felix. Samen beleven ze een dol avontuur dwars door de stad!

Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechtenorganisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck… en zullen ze de helden worden waar iedereen op zit te wachten. Het verhaal verveelt geen moment, de karakters zijn divers en leuk. Een stoer en pluizig avontuur over helden en vriendschap in een fijn en positief jasje. Hond Buddy is erg aandoenlijk en lief gemaakt. En gek. De film bevat dan ook spanning, met heel veel humor.

SuperHond & TurboKat

Bestel tickets