Stormwind – in zwaar weer

Genre: Avontuur, Familiefilm
Regie: Lea Schmidbauer
Met: Gedeon Burkhard, Tilo Prückner, Cornelia Froboess, Luna Paiano, Matteo Miska, Hanna Binke.
Nederlandse stemmen: Tara Hetharia, Yentl de Jong, Steef van Wijk, Fred Meijer, Ine Kuhr, e.v.v.a
(Duitsland 2021, kleur, 96 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+

Stormwind – in zwaar weer is de vijfde verfilming van de populaire Duitse Ostwind-paardenboekenreeks van schrijfste Lea Schmidbauer die deze keer, op basis van een scenario dat ze zelf schreef, de regie in eigen handen gehouden heeft.
Meteen word je meegetrokken in dit spannende, ontroerende avontuur.

Mika en Ari werken op een manege in het dorpje Kaltenbach. Tijdens een hevige zomerstorm belandt een rondreizend paardencircus in Kaltenbach. Ari wordt op een magische wijze aangetrokken door de fascinerende wereld van het kunstrijden. Ze ontmoet een oud showpaard en besluit hem te helpen, samen met circusjongen Carlo en haar eigen paard Stormwind. Maar als de fanatieke showregisseur Yiri dat ontdekt, komt Stormwind in gevaar. Mika moet te hulp schieten om Ari te helpen, want alleen samen kunnen ze hun geliefde Stormwind redden…

★★★★ Kidsweek – Spannend avontuur
“De prachtige beelden en stunts geven de film iets groots. Van Stormwind die over het landgoed galoppeert, tot Ari die op en over zijn rug springt. Dankzij haar is dit een stoere film.”

Stormwind – in zwaar weer

Bestel tickets

Lekker eten voor of na de film!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kunt u kiezen uit een entreeticket voor € 3.50 of een entreeticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer