Start bijeenkomst Meemakers

Podium Islemunda is het leukste cultuurpodium van IJsselmonde! We maken programma voor alle bewoners van IJsselmonde. En dat is een flinke uitdaging, want in IJsselmonde wonen meer dan 60.000 mensen en we kennen ze helaas niet allemaal! Daarom zijn wij op zoek naar Meemakers!

Meemakers gezocht
Om de aansluiting met onze omgeving te versterken starten wij vanaf 2023 met het initiatief Meemakers. Wij zoeken enthousiaste cultuurliefhebbers uit IJsselmonde die het leuk vinden om mee te denken over onze programmering en mee willen helpen om zoveel mogelijk publiek voor de programmering te werven.

Meemakers krijgen alle ruimte om gedurende het jaar een aantal culturele evenementen te bedenken en te organiseren. Uiteraard onder professionele begeleiding van het team van Podium Islemunda.

Lijkt het jou leuk om Meemaker te worden? Ben je nieuwsgierig of het wat voor je is? Kom dan naar de startbijeenkomst voor geïnteresseerden op vrijdagavond 24 februari 2023 om 19.00 uur in onze theaterzaal. We vertellen je uitgebreid over onze plannen voor Podium Islemunda als meemaakpodium en er is ook een muzikaal optreden. Deelname is gratis, maar meld je wel even van te voren aan via de bestelbutton. Dan weten we hoeveel mensen er komen.

Gaan we je zien?!

Start bijeenkomst Meemakers

Bestel tickets