SPOKEN Awards on Tour

In verband met de marathon is het raadzaam om op tijd van huis weg te gaan en rekening te houden met mogelijke wegafzettingen en omleidingen van het ov. Meer informatie vind je op: https://rotterdamonderweg.nl/marathon. Laat het je in ieder geval niet weerhouden van het bezoeken van deze prachtige voorstelling!

———

De wereld staat in de fik en het is hoog tijd dat we liever worden voor onszelf, en elkaar. Zijn we in staat om voorbij onze vooroordelen te kijken? En mogen we dromen van een toekomst met onvoorwaardelijke liefde en de keuzevrijheid om te mogen zijn wie we zijn?

De vijf woordkunstenaars die rondreizen met de SPOKEN Awards on Tour hebben de gave om de rauwe randen en verstopte delen van de menselijke ziel al in enkele regels bloot te leggen. Luc Howie Duzzith, Houda Noussi, Meneer Hadj, Mees van Rijswijk en Myrthe Nauta wonnen het afgelopen najaar een award voor hun opvallende performance in het genre spoken word. Samen maakten ze een voorstelling waarin hun aaneenschakeling van rake performances meer worden dan de som der delen. Laat je meenemen door de diversiteit van het spoken word genre dat een mix houdt tussen poëzie en hiphop.

In regie van Renée Trijselaar i.s.m. Nadîja Roza Broekhart en met muziek van Jermaine Berkhoudt.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door George Visser Theaterproducties en Het Veerhuis Rotterdam.

SPOKEN Awards on Tour

Bestel tickets