Rikkie de ooievaar 2

Genre: Animatie, Familiefilm
Speelduur: 85 minuten
Taal:
Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6+

In dit succesvolle. betoverende nieuwe avontuur worden de Nederlandse stemmen ingesproken door: Barbara Sloesen, Patrick Martens, Willie Wartaal. Jip Bartels, en Patrick Martens.

Na de overwintering in het warme Afrika maken de ooievaars zich klaar om naar huis te vliegen. Als de schattige Rikkie hoort dat niet hij, maar zijn ooievaarsbroer Max de grote vlucht mag leiden, is hij heel erg teleurgesteld. Hij kan toch het beste vliegen? Is hij dan toch geen echte ooievaar? Teleurgesteld besluit Rikkie zijn eigen reis te maken, op zoek te gaan naar andere mussen.

Samen met zijn trouwe vrienden – Olga, het dwerguiltje, en Kiki, de excentrieke parkiet – begint Rikkie aan een onverwacht avontuur. Hun reis neemt een nieuwe wending wanneer ze Samia ontmoeten, de leider van een groep mussen. Het blijkt dat haar zwerm mussen gevangen zijn genomen door een hebzuchtige pauw, en om hen te bevrijden moeten ze een kostbaar juweel vinden. Dit is het moment waarop teamwork, onderling vertrouwen en het toepassen van unieke ooievaarsvaardigheden van cruciaal belang worden.

‘Rikkie de Ooievaar 2’ biedt niet alleen een spannend avontuur vol obstakels en verrassingen, maar
onderstreept ook het belang van vriendschap, doorzettingsvermogen en het omarmen van je eigen
unieke talenten. Met humor en hartverwarmende momenten herinnert de film ons eraan dat zelfs
degenen die anders lijken, buitengewone bijdragen kunnen leveren als ze samenwerken met anderen
en in zichzelf geloven.

Ad van de Donk – filmprogrammeur Cinema Islemunda

Rikkie de ooievaar 2

Bestel tickets