Open Podium XcLusive

WE ZITTEN VOL! HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN STOEL TE RESERVEREN.
HET HEEFT OOK GEEN ZIN OM ZONDER KAARTJE NAAR ONS PODIUM TE KOMEN. WE ZITTEN ECHT VOL! 

Open Studio Islemunda presenteert een avond vol muzikaal talent!

Open Podium XcLusive

Op 27 mei 2022 kun je genieten van muziek van lokale talenten. We hebben nieuwe coaches intern opgeleid, waarbij lokale talenten konden profiteren van extra en persoonlijke begeleiding. Onder begeleiding van de Open Studio band en de nieuwe coaches kun je genieten van  muzikanten, vocalisten en rappers uit Rotterdam IJsselmonde en Schiebroek. Ook hebben 55plussers in de wijken Schiebroek en IJsselmonde gewerkt aan gouwe ouwe nummers die ook ten gehore gebracht worden bij Open Podium XcLusive!

De presentaties zijn voornamelijk onder leiding van onze nieuwe coaches voorbereid: Bronte, JP, Lex en Cruz.

Wees welkom voor een inspiratierijke avond!

Hoewel de toegang gratis is, is het wel verplicht je plek te reserveren. Vol = vol!
Via de button “bestel tickets” kun je een € 0,00 ticket regelen.

Open Studio Islemunda

Open Studio Islemunda is een wekelijks terugkerend, laagdrempelig talentontwikkelingstraject onder de vleugels van Podium Islemunda.  Voor de pandemie kregen amateur muziek- en theaterbeoefenaars van alle leeftijden en met diverse achtergronden uit Rotterdam Zuid wekelijks coaching van professionals. Bij de Open Studio wordt altijd uitgegaan van het talent van de deelnemers, ongeacht ervaringsniveau of achtergrond.

Bij Open Studio Islemunda word je gezien, er wordt naar je geluisterd en de ontmoeting tussen mensen met een passie staat centraal. Het is ons doel om het beste uit iedere talent te halen en ze in de spotlight te zetten.

Het vaste Open Studio team bestaat uit
– Marjet Roerink (algehele leiding en theaterlessen)
– Marlon Pichel (muzikale begeleiding)
– Donnie DuVall (muzikale begeleiding)
– Eric Guinee (muzikale begeleiding)
– Ruwhel Emers (schrijf- en rapcoaching)
– Megan Davis (vocal coaching)
De productie wordt verzorgd door Jennie Cruz Calvo.

Dit evenement is onderdeel van Cultuur Boost en wordt mogelijk gemaakt door Podium Islemunda, Productiehuis Cruz en Cultuur Concreet.
Cultuur Concreet gelooft in de kracht van kunst en cultuur in de gebieden. Daarom investeert de stichting al bijna twintig jaar in het potentieel van de wijken. Met cultuurregisseurs in alle veertien gebieden van Rotterdam helpt Cultuur Concreet bewoners en makers hun plannen daar te realiseren. Daarnaast adviseert de stichting, gevraagd en ongevraagd, instellingen en beleidsmakers over ‘hyperlokale’ cultuur. Zo draagt Cultuur Concreet bij aan een stevige stad.

 

 

Open Podium XcLusive

Bestel tickets