Open Podium 2021

Open Studio Islemunda presenteert

Open Podium 2021
Talenten laten zien wat zij in het afgelopen stille jaar gedaan hebben!

Sinds 2014 organiseerde de Open Studio twee keer per jaar succesvolle, avondvullende Open Podia avonden met lokaal talent op het podium in de grote zaal van Islemunda. Talent van de Open Studio aangevuld met talent uit de wijk, ondersteund door de Open Studio muziekband, gepresenteerd door een presentator uit ons netwerk.

Op 18 december 2021 kunt u om 12:00 en om 14:30 uur genieten van muziek en poëzie van lokale talenten onder begeleiding van onze professionele Open Studio band en coaches. Een kwartier voor aanvang kunt u al genieten van de geweldige zangkunsten van Vington Wendell. U wordt door cabaretier Tim Hartog ontvangen in de grote zaal. Hier zullen podiumtalenten uit de wijken van Rotterdam Zuid en omstreken u een onvergetelijke middag bezorgen!

Met optredens van: Amen, Bronte Lavendel, Bellita Carol, Damaris Mac Bean, Devon, Elizabeth van Persie, Grace Ilahi Marman, Gwendolyn Gomes, Harriette van Campen, Heart of a Poem, JP, Lex, Lima, Maarten Langstraat, Mila, Nathalie Solar Lago, Peter de Bruin, Ronald RoteSubmarineBike, Summerjay DuVall en Vington Wendell.
Presentator: Tim Hartog.
Onder begeleiding van Open Podium Band: Marlon Pichel, Eric Guinee, Emil KlombergGuus Veldman en Megan Davis.

Let op! QR-code check vanaf 13 jaar. Vergeet je ID-bewijs niet.
Draag je mondkapje & houd 1.5m afstand.

Open Studio Islemunda

Open Studio Islemunda is een wekelijks terugkerend, laagdrempelig talentontwikkelingstraject onder de vleugels van Podium Islemunda.  Voor de pandemie kregen amateur muziek- en theaterbeoefenaars van alle leeftijden en met diverse achtergronden uit Rotterdam Zuid wekelijks coaching van professionals. Bij de Open Studio wordt altijd uitgegaan van het talent van de deelnemers, ongeacht ervaringsniveau of achtergrond.

Bij Open Studio Islemunda word je gezien, er wordt naar je geluisterd en de ontmoeting tussen mensen met een passie staat centraal. Het is ons doel om het beste uit iedere talent te halen en ze in de spotlight te zetten.

Het vaste Open Studio team bestaat uit
Marjet Roerink (algehele leiding en theaterlessen),
Marlon Pichel (muzikale begeleiding),
Donnie DuVall (muzikale begeleiding),
Eric Guinee (muzikale begeleiding)
en Megan Davis (zang coaching).
De productie wordt verzorgd door Jennie Cruz Calvo.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Podium Islemunda en Cultuur Concreet.
Cultuur Concreet gelooft in de kracht van kunst en cultuur in de gebieden. Daarom investeert de stichting al bijna twintig jaar in het potentieel van de wijken. Met cultuurregisseurs in alle veertien gebieden van Rotterdam helpt Cultuur Concreet bewoners en makers hun plannen daar te realiseren. Daarnaast adviseert de stichting, gevraagd en ongevraagd, instellingen en beleidsmakers over ‘hyperlokale’ cultuur. Zo draagt Cultuur Concreet bij aan een stevige stad.

 

Open Podium 2021

Bestel tickets