No Bodies

No Bodies | Jordy Dik, Compagnie 21 en Theaterwerkplaats Tiuri

In de voorstelling No Bodies gaan elf dansers en drie live muzikanten, onder leiding van choreograaf Jordy Dik, op zoek naar wie zij willen en mogen zijn. Alleen en samen. Zonder fluwelen handschoenen zoeken zij de confrontatie op met het onbekende. Juist hetgeen dat normaal onzichtbaar en daarmee onbekend blijft, willen zij voelbaar maken. Dan krijgt alles vanzelf een nieuw gezicht.

Compagnie 21 is een professioneel inclusief gezelschap dat gekenmerkt wordt door het organisch samenbrengen van verschillende werelden. De harde kern van Compagnie 21 bestaat uit mensen met een beperking die al jaren worden opgeleid bij Theaterwerkplaats Tiuri. De compagnie biedt hen de kans om de professionele theaterwereld te laten zien wat zij in huis hebben. Op die manier komen we samen in beweging. Een beweging die groter is dan onszelf.

No Bodies maakt onderdeel uit van het NWE MKRS Festival. Een festival, georganiseerd door het Rotterdams Wijktheater, dat geheel in het teken staat van sociaal-artistieke kunstvormen. Voorafgaand aan de voorstelling zal Jasmina Ibrahimovic (directeur RWT) een openingswoord verzorgen.

 

No Bodies

Bestel tickets