NEVERGIVEUPYOUREDREAM DANCE CAMP

Giorgio Struiken is Krump danser uit Rotterdam-IJsselmonde. Hij is al meer dan 13 jaar bezig in deze dansstijl. Hij heeft zijn eigen dansschool en platform, Nevergiveupyouredream Dance, en hij heeft al aan heel veel danswedstrijden binnen en buiten Rotterdam meegedaan.

Wij hebben Giorgio gevraagd om een project te ontwikkelen voor kinderen en jongeren uit de wijk. Het project Nevergiveupyouredream Dance Camp bestaat uit dansworkshops op zaterdag 14 en zondag 15 september en een showcase op vrijdag 20 september om 20.00 uur. De leeftijd van de doelgroep is 8 tot 16 jaar.

Dansworkshops

Kinderen en jongeren krijgen de mogelijkheid om gratis workshops te volgen van professionele dansdocenten. Er zijn workshops in 4 dansstijlen, namelijk bubbling, ballet, afrodance en krump. Het is de bedoeling dat de deelnemers kiezen uit één van deze 4 stijlen. Per dansstijl kunnen er 4 á 5 deelnemers meedoen in een workshop. De workshops vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. Deelname aan de workshops is gratis, maar er moet wel van tevoren geregistreerd worden.

Dit zijn de workshoptijden:

Zaterdag 14 september 13.00 – 15.00 uur: Bubbling
Zaterdag 14 september 15.00 – 17.00 uur: Ballet
Zondag 15 september 14.00 – 16.00 uur: Afrodance
Zondag 15 september 16.00 – 18.00 uur: Krump

Dit zijn de dansdocenten:

Judith Szoboszlai => Ballet

Judit Szoboszlai is een danser, choreograaf en coach. Ze heeft haar eigen dansstudio genaamd AcroFitt Dance Studio. Met haar moderne dansstijl heeft ze al vier keer de wereldtitel gewonnen als choreograaf. Nu gaat ze workshops geven waarin ze moderne dans combineert met acrobatiek.

Randy Telg => Bubbling

Bekend van de Groove Kings en Bubbling TV 2.0 gaat een leuke Bubbling workshop geven. Bubbling vindt zijn oorsprong in de jaren ’90 en is gecreëerd door Surinaamse en Antilliaanse jongeren.

Amorzinha Da costa en Randy Williams => Afro Dance

Amorzinha Da costa en Randy Williams zijn afkomstig uit Lelystad en geven al 8 jaar danslessen aan kinderen/jongeren uit Lelystad. Je zult ze wel kennen als de Oprichters van Energetic Crew! Met alle energie die ze hebben, weten zij telkens weer een feestje te bouwen en iedereen uit zijn dak te blazen! Ze zijn gespecialiseerd in de stylen Hiphop, Afro-Dance en Dancehall.

Giorgio Struiken => Krump

Giorgio is gespecialiseerd in Hiphop, Krump , Streetdance. Hij gaat de workshop Krump verzorgen.

Je kunt je als deelnemer aanmelden voor 1 workshop door een mail te sturen naar nevergiveupyouredreamdance@gmail.com.
Geef duidelijk aan welke workshop je wilt volgen en geef ook je volledige naam, adres, telefoon en leeftijd door. Meedoen betekent ook dat je gaat optreden op 20 september!

Showcase

Op vrijdag 20 september krijgen de deelnemers de kans om middels een showcase te laten zien aan familie, vrienden en bewoners van IJsselmonde wat zij hebben geleerd tijdens de workshops. Het event staat voor het “niet opgeven”. De danswereld kan moeilijk zijn, maar Giorgio wil laten zien dat je moet doorzetten en dat je dans hiervoor kunt gebruiken.

Tickets voor de showcase kosten € 7,50 en zijn via de bestellink te koop.

 

NEVERGIVEUPYOUREDREAM DANCE CAMP

Bestel tickets