Neem me mee

Genre: Feelgood Komedie
Land: Nederland
Jaar: 2023
Lengte: 100 min
Taal: Nederlands, alle leeftijden

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April May June, Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin.

In kundige handen blijken de enigszins voorspelbare ontknopingen in ‘Neem me mee’ mooie, zelfs ontroerende en troostrijke momenten.
Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft.

Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

de Volkskrant
“Zo ontvouwt Neem me mee zich tot gemoedelijke, lieve en hier en daar fabuleus gespeelde feelgood.”

Ad van de Donk – Cinema Islemunda

Neem me mee

Bestel tickets

HAPJE ETEN VOOR DE FILM?

Bestel bij je kaartje een lekkere filmhap van onze Brasserie op Zuid. Zo heb je een compleet avondje uit!

Lees meer