Mommy Event IJsselmonde

LET OP, DIT EVENEMENT VINDT PLAATS IN DE JONGERENHUB HoofdQwartier aan de Noorderhagen.

Ontmoet, beleef en geniet op het Mommy Event! 

Op zaterdag 13 januari vindt er aan de Noorderhagen 1 een bijzonder evenement plaats: het allereerste Mommy Event IJsselmonde. Het belooft een dag vol ontmoetingen, belevenissen en genietmomenten te worden, speciaal voor alle moeders als ode aan het moederschap. Toegang is gratis.

Ode aan het moederschap
“In de hectiek van het dagelijks leven verdienen moeders een moment om in de schijnwerpers te staan, zichzelf te ontwikkelen en te genieten van het samenzijn” vertelt Rachel Heymach van Talentz Skool. “Het is van essentieel belang om moeders te erkennen en te waarderen voor hun onvermoeibare inzet en toewijding” vervolgt ze. Het Mommy Event biedt een moment om even los te laten, nieuwe energie op te doen en waardevolle connecties te maken met andere moeders.

Het programma
Op het programma staan creatieve workshops, een beauty- en henna-bar waar moeders zich kunnen laten verwennen en dans- en zangoptredens. De middag wordt afgesloten met een spetterende afterparty: dansen op de culturele muziekmix van DJ Dounya, genieten van muzikale optredens van Rotterdamse talenten en tappa’s van Cuzina.

Het Mommy Event begint om 15:00 uur en duurt tot 20:30 uur. De toegang tot het evenement is gratis en is inclusief eten en drinken. Om de moeders helemaal te ontzien is er een oppasservice voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. Je ticket reserveer je gratis via de eventbritepagina van Talentz Skool.

Maak Mee In Je Wijk
Het Mommy Event wordt georganiseerd door Talentz Skool en is onderdeel van Maak Mee In Je Wijk, dat mede mogelijk gemaakt wordt door Cultuur Concreet. Met dit programma wordt er meer kunst en cultuur in de eigen woonomgeving gerealiseerd en samenwerkingen opgezet tussen lokale en stedelijke culturele organisaties van Rotterdam. In IJsselmonde werkt het programma aan het ondersteunen van bestaande lokale initiatieven en samenwerking met stedelijke partijen. Het programma is gericht op bewoners tussen de 20 en 45 jaar, die houden van gezelligheid en voor wie cultuur van alles kan zijn.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 13 januari 2024
Locatie: Noorderhagen 1 in IJsselmonde
Tijd: 15:00 tot 20:30 uur
Toegang: reserveer hier je gratis ticket!

Mommy Event IJsselmonde

Bestel tickets