Marlon Pichel & band

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Op vrijdag 8 maart staat Marlon Pichel met zijn band op ons podium.

Gewapend met een krachtige soulvolle stem en uitzonderlijke begaafdheid op drums is Marlon Pichel een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse soul. Hij was 9 jaar toen hij voor het eerst het podium op ging. Voortkomend uit een zeer muzikale bloedlijn kwam hij op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Fascinatie sloeg over in passie en Marlon was voorbestemd om zijn entree te maken in het Nederlandse muzieklandschap. Met zijn zelf getitelde formatie keert hij terug naar zijn roots: Soul en Rock ‘n Roll. In het voorjaar van 2023 bracht Pichel zijn debuutalbum uit waarvan eerder al de singles Good Ol’ Loving (Radio Veronica Oorkonde) en I Wanna Boogie verschenen. Geïnspireerd door de groten der aarde (Otis Redding, Wilson Pickett) neemt hij je mee terug in de tijd naar de jaren 60 en 70 om je op de meest respectvolle manier de STAX sound te laten herbeleven.

De zomer van dat jaar bracht een onvergetelijke festivalervaring, met als hoogtepunt een optreden op Tuckerville, waar Marlon Pichel persoonlijk werd uitgenodigd door Ilse de Lange. Het succes van het festival werd gevolgd door een bijzondere gastoptreden in haar uitzending van tv-programma NPO On Stage

Met een veelbelovend debuutalbum en een reeks indrukwekkende optredens heeft Marlon Pichel zijn naam definitief gevestigd in de Nederlandse soul-scene!

Marlon heeft jarenlang talenten uit IJsselmonde gecoacht tijdens de wekelijkse Open Studio avonden in Podium Islemunda. Welkom terug, Marlon!

PROGRAMMA
19:00 doors open
20:00 showtime!

TICKETS
Koop je tickets lekker voordelig online!
voorverkoop € 12,50 | deurtickets € 15

Marlon Pichel & band

Bestel tickets

10 JAAR PODIUM ISLEMUNDA!

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Met een extra grote zaal, artiesten met een speciale band met IJsselmonde of het podium en met een MeeMaakMuur. Brasserie op Zuid serveert de hele maand een speciaal jubileum-menu voor € 10. Bekijk de andere evenementen in ons programma!

Lees meer