Margie en de magische drank

‘Margie en de magische drank’ is speciaal gemaakt voor de kids in het Sophia kinderziekenhuis, maar het doel is dat zoveel mogelijk kinderen de kans krijgen deze film te zien. Woensdag 5 juni zie je deze avontuurlijke film bij Cinema Islemunda Kids! Bij binnenkomst krijg je een gratis magisch drankje. Ook zijn de regisseur Danny Bliek en drie spelers (waaronder Lisanne Hoefnagels) aanwezig om leuke weetjes over de film te vertellen. Uiteraard mag jij ze natuurlijk ook vragen stellen! 

Spelers: Jaydee Rutteman, Lisanne Hoefnagels, Amber Rusch
Gast rollen: Andre Hazes en Sander de Kramer
Script en Regie: Danny Bliek
D.o.P. : Robert M Berger NSC

Onderweg naar school wordt Margie gestopt door vervelende pestkoppen. Plotseling verschijnt er een vreemde oudere man die de pestkoppen verjaagt, maar als Margie hem wil bedanken is hij plots verdwenen..

Ze gaat op zoek naar hem en komt erachter dat hij meneer Miller heet en dat hij de eigenaar is van een klein boekenwinkeltje. Meneer Miller is ook de uitvinder van een magisch drankje die hij heeft verstopt voor twee boeven die het willen stelen. Hij geeft Margie en haar vriendin Else de opdracht het magische drankje te vinden!

Lukt het de twee meiden om het drankje uit handen te houden van de boeven? Ga met ze mee op dit spannende avontuur!

Deze leuke feelgood-kinderfilm is tot stand gekomen door samenwerking van een enthousiast team van vrijwilligers en pro deo werkende professionals onder de leiding van regisseur en scriptschrijver Danny Bliek.

“Het doel van de film is om de kinderen in het ziekenhuis vooral even af te leiden van hun dagelijkse beslommeringen en problemen. Om de film herkenbaar te houden voor die kinderen, speelt een deel van de film zich af in het ziekenhuis zelf. Het verhaal is wel een fantasieverhaal, maar heeft ook wat randjes realiteit. Hierdoor kan ieder patiëntje zich wel herkennen in de film,” aldus Danny Bliek, die geen vreemde is van het Sophia kinderziekenhuis. Jarenlang heeft hij veel live-programma’s gemaakt voor Sophia Media.

Ad van den Donk- filmprogrammeur Cinema Islemunda

Margie en de magische drank

Bestel tickets