LEGACY ROOTS FESTIVAL

Legacy Roots Festival is een culturele dag voor jong en oud, waarop we de afschaffing van de slavernij herdenken en vieren.

Overdag is er entertainment voor het hele gezin, zowel op het plein voor Podium Islemunda als binnen in verschillende zalen en studio’s. Er zijn optredens van onder andere Skitta, Royal Crew Tambu, Grupo Cultural Lantuna, YTC Teens en Momo & Cici. Ook is er van alles te doen zoals Sip & Paint (Luw Art Tara), Caribische spelletjes, workshops percussie en afrodans, en natuurlijk zal er heel veel lekker eten zijn en leuke dingen om te kopen.

’s Avonds vanaf 18.00 uur gaat het festival binnen in de foyer en grote zaal van Podium Islemunda door met geweldige artiesten zoals Trangu Rugie, Kevv. en Kanviedance. Dit avondprogramma is betaald, dus bestel je ticket voor slechts € 7,50 via de ticketbutton.

Tijdschema:

13.00 – 18.00 uur programma op het plein en in Podium Islemunda (gratis)

18.00 – 22.00 uur indoor concert in Podium Islemunda (betaald € 7,50)

Credits:

LEGACY ROOTS FESTIVAL is een samenwerking van Podium Islemunda, Talentz Skool en Hey Sista You Got This, en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Cultuur Concreet | Maak Mee In Je Wijk en Fonds voor Cultuurparticipatie.

LEGACY ROOTS FESTIVAL

Bestel tickets