LADIESNIGHT | TICKET TO PARADISE

We organiseren in samenwerking met Brasserie op Zuid en Cinema Islemunda weer een ladiesnight op vrijdag 24 november 2023. Dat belooft een heerlijk avondje uit met je vriendinnen, zussen, (schoon)moeder of collega’s!

Vanaf 17:30 uur ben je welkom. We ontvangen je uiteraard met een welkomstcocktail en een muntje voor een gratis drankje naar keuze. Er staan snacks op de tafeltjes en in de foyer zijn diverse stands met o.a. kleding, make-up, huishoudartikelen, accessoires en sieraden. Om 20:0 uur starten we de film Ticket to Paradise in de grote zaal. Na afloop blijft het nog lang gezellig in de brasserie.

Wil je er ook wat uitgebreider bij eten in de Brasserie, maak je avond dan compleet met een Filmhap. Voor € 10 extra kun je heerlijk aan tafel dineren vanaf 17:30 uur. De Filmhap heeft vier opties, waar je ter plekke een keuze uit kunt maken:

Let op, het is niet mogelijk om op de avond zelf nog een losse Filmhap te bestellen, dus regel je Filmhap vooraf via de kaartverkoop. Dan ben je verzekerd van een tafeltje.

Tickets voor film + randprogramma kosten € 15.
Tickets voor film + randprogramma + Filmhap kosten € 25.

 

 

LADIESNIGHT | TICKET TO PARADISE

Bestel tickets