LADIESNIGHT | SOOF 3

We organiseren in samenwerking met Brasserie op Zuid en Cinema Islemunda weer een ladiesnight op vrijdag 14 april 2023. Dat belooft een heerlijk avondje uit met je vriendinnen, zussen, (schoon)moeder of collega’s!

Vanaf 17:30 uur ben je welkom. We ontvangen je uiteraard met een welkomstcocktail en een muntje voor een gratis drankje naar keuze. Er staan snacks op de tafeltjes en in de foyer zijn diverse stands met o.a. kleding, make-up, huishoudartikelen, accessoires en sieraden. Om 20:30 uur starten we de film Soof 3 in de grote zaal. Na afloop blijft het nog lang gezellig in de brasserie.

Wil je er ook wat uitgebreider bij eten in de Brasserie, maak je avond dan compleet met een Filmhap. Voor € 10 extra kun je heerlijk aan tafel dineren. De Filmhap heeft vier opties, waar je ter plekke een keuze uit kunt maken:

1. Pasta Bolognese met brood en salade
2. Visstoofpotje met frites en salade
3. Vegan stoofschotel met rijst
4. Saté met frites, salade en kroepoek

Let op, het is niet mogelijk om op de avond zelf nog een losse Filmhap te bestellen, dus regel je Filmhap vooraf via de kaartverkoop. Dan ben je verzekerd van een tafeltje.

Tickets voor film + randprogramma kosten € 15.
Tickets voor film + randprogramma + Filmhap kosten € 25.

Soof 3 

Genre: Drama, Komedie
Regie: Anne de Clercq
Met: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, e.v.v.a.
Land:
Nederland
Jaar: 2021
Speelduur: 106 min
Taal: Nederlands

Pluk de dag en geniet is de boodschap!

Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Moviemeter.nl
‘Soof 3 is zeker de beste van allemaal..Grappig, ontroerend, herkenbaar.’

LADIESNIGHT | SOOF 3

Bestel tickets