KIJK JE KOP COMEDYSHOW

DE SHOW IS UITVERKOCHT. ER IS OOK GEEN DEURVERKOOP OP DE DAG VAN DE SHOW!

Maar…niet getreurd, je kan de show checken via livestream! Tickets voor de livestream zijn te koop via deze LINK.

Een avond vol verrassingen en hilariteit!

Op 17 september om 20.00 uur presenteert de hilarische urban comedyshow Kijk Je Kop het thema “Relaties op Zuid” in Podium Islemunda. Lig in een deuk met onze vaste komedianten Estrella, Jasper, Ray en Can. Nieuwkomers Romano, Mark en Redmer hebben onlangs geauditeerd en komen de teams versterken. Gehost door onze geweldige Davesson Ignatia, met niemand minder dan DJ Fais aan de draaitafel. We hebben een line-up om U tegen te zeggen!

– Gianni Noten neemt ons letterlijk mee in zijn funky jazzy muziekkunsten.

– Vlogger, acteur en cabaretier Guillermo Babel ook wel bekend als Baba Yaga, sluit zich aan bij team Paars.

– InstaModel Yordhaira staat klaar om onweerstaanbare pick-up lines te ontvangen en te beoordelen.

– Influencer Lovella gaat kwijt met haar hilarische kijk op relaties! Deze hilarische moeder neemt geen blad voor de mond en laat ons ongegeneerd meegenieten van haar ervaringen rondom relaties.

Kom en geniet van deze bijzondere comedy special! Zorg dat je erbij bent en deel dit event met je vrienden!

Bestel snel je tickets via de ticketlink!

Wees er bij voor slechts €12,50. Vergeet niet je mooiste uitgaanskledij aan te trekken, want we creëren een gezellige sfeer voor een avondje uit. Kom samen, laat je verrassen en ontdek hoe creativiteit relationele grenzen kan doorbreken.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij deze geweldige comedyshow!

KIJK  JE KOP zoekt comedytalent is een project in samenwerking met Podium Islemunda en Rotterdam Street Culture Week, ondersteund door Productiehuis Cruz. Het is een programma-onderdeel van Zomer op Zuid 2023. Deze zomer is er nog veel meer moois te beleven op Zuid. Check de volledige agenda op zomeropzuid.nl. 

KIJK JE KOP COMEDYSHOW

Lekker eten voor of na het event?

Koop bij je kaartje meteen een theaterhap voor slechts € 10. Dan heb je een compleet avondje uit met een gezellige maaltijd in Brasserie op Zuid en daarna de voorstelling.

Lees meer