Kenny Gomes: Cirkels 2.0

Cirkels 2.0
Kenny Gomes oogt voor de buitenwereld perfect en groeide op in een gezin dat voor de buitenwereld meer dan perfect leek. Maar ondertussen maakte hij achter gesloten deuren heel wat mee. Op latere leeftijd deed hij er alles aan om maar niet geconfronteerd te worden met de realiteit en verliest zichzelf in verleidingen die wij het leven noemen. Nu is het tijd om de cirkels te benoemen en de 2.0 versie van zichzelf te worden. Puur, kwetsbaar en eerlijk

Speler : Kenny Gomes
Regie : Careline Peerwijk
Producent: Productiehuis FLOW

Kenny Gomes
Kenny, een jonge woordkunstenaar met zijn wortels in Rotterdam – Zuid, volksbuurt Vuurplaat. Tijdens een masterclass Poetry kwam Kenny zijn passie voor taal naar voren en ruilde hij zijn onzekerheid en angsten in voor de woordkunst.

-Mijn kracht ligt in de kwetsbaarheid-

In 2016 nam hij voor het eerst deel aan een open – mic sessie, wat al snel resulteerde in speeltijd op grotere events als FLOW TIME en Verbalism. Al snel volgde zijn eigen avondvullende autobiografische one man show in Theater Islemunda. Dit onder begeleiding van Y.M.P (artistiek directeur Productiehuis FLOW).

Kenny is uit hetzelfde hout gesneden als het papier waar hij zijn hart aan toevertrouwd want ook als cultureel ondernemer met Poetry platforms als ‘Unplugged (spoken word), Spoken Taboos (storytelling) en ‘Poëet Club (dinner show)’ heeft Kenny zich weten te vestigen binnen de Rotterdamse Spoken Word scene.

Kenny Gomes: Cirkels 2.0

Bestel tickets

Deze tickets misgelopen?

Gelukkig houdt Kenny ook een try-out.
Wees erbij op vrijdag 10 september om 20.30!
Even leuk én gezellig

Lees meer