Katak, de dappere Beloega

Genre: Animatie, Familiefilm
Lengte:  78 min

Taal: Nederlands
Kijkwijzer: alle leeftijden

Duik onder water met Katak le brave Béluga, een ontroerend maritiem avontuur van Nicola Lemay en Christine Dallaire-Dupont.

Ga met ons mee op avontuur in de grote oceaan!
De schattige beluga-walvis Katak is nog niet van grijs naar wit veranderd, wat normaal is gezien zijn leeftijd. Daardoor vinden zijn leeftijdsgenoten dat hij er niet bij hoort. Hij wil bewijzen dat hij inderdaad volwassen en dapper is en gaat op een spannende reis naar het Noorden. Katak is klein, maar dapper en schuwt het avontuur niet.

Katak, de dappere Beloega is een bitterzoet avontuur met een ontroerend verhaal, topanimatie en een cast van hoge kwaliteit. De film belicht de kwetsbaarheid van het leven onder de oceanen, maar ook het belang van familiebanden en solidariteit bij tegenslagen.
Een must voor fans van animatiefilms en boeiende verhalen.

Katak – de dappere beloega is op verschillende gerenommeerde filmfestivals over de hele wereld, waar hij verschillende prijzen ontving, zoals de Award voor Beste Speelfilm tijdens het Filmfestival in Spanje.

Zangeres Laura Vlasblom, bekend van Frizzle Sizzle, zegt dat ze de beste stemrol(len) in de film heeft. Er zijn twee gekke vogels die een heel grappige dynamiek hebben en ze was in staat om beide vogels van een stem te voorzien. “Het was een hilarische sensatie, maar ook een superleuke ervaring.”

Ad van de Donk – filmprogrammeur Cinema Islemunda

Katak, de dappere Beloega

Bestel tickets