JUDESKA AIRLINES

Na drie succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert Judeska in 2023 terug in een gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door Het Huis van Asporaat. Voordat de tour van start gaat, wordt een try-out gespeeld in de intieme theaterzaal van Podium Islemunda. De Klucht is al grondig gerepeteerd, maar het publiek kan alvast een kijkje nemen achter de schermen (er zal nog met weinig tot geen decor gespeeld worden).

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess. Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen.

Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

JUDESKA AIRLINES

Bestel tickets

EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Bestel bij je ticket een theaterhap voor slechts € 10 en kom vantevoren gezellig een hapje eten in onze Brasserie op Zuid. Je kunt kiezen uit vier varianten van de theaterhap: pasta, vis, vegan en vlees. Eet smakelijk!

Lees meer