Jeremy Garcia & Friends

Op vrijdagavond 3 mei gaat Jeremy Garcia jou samen met zijn muzikale vrienden helemaal ontspannen het weekend in helpen met een heerlijk concert vol good vibes. I Feel Good! 

Jeremy Garcia (26) is geboren op het prachtige en zonnige Aruba. Hij is muzikant, zanger en produceert ook nog eens muziek: kortom een rasechte entertainer in hart en nieren! Je kunt Jeremy kennen van zijn deelname aan verschillende Nederlandse muziekprogramma’s zoals The Voice Of Holland. Zijn muziekstijl kent invloeden van o.a. Lionel Richie, Bruno Mars, Ed Sheeran, Michael Jackson en Pharrell Williams. Dus als je van een feestje houdt is Jeremy dé entertainer voor jou. Hij bouwt overal waar hij naar toe gaat een feest!

En nu is het hoog tijd voor zijn eigen show in Podium Islemunda! Jeremy kreeg van ons alle ruimte om een programma te maken met artiesten (bekend en minder bekend) waar hij mee heeft gewerkt of mee wil werken.

Jeremy heeft de volgende muzikale vrienden uitgenodigd voor deze concertavond:
– Stanley Clementina
– Omri Alpha
– Rachel Traetz

Let op, hoe eerder je je kaartje koopt, hoe minder je betaalt!

  • Early bird tickets kosten € 10 en zijn verkrijgbaar tot 15 april 2024.
  • Regular tickets kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar vanaf 15 april 2024 tot 3 mei 19.00 uur
  • Deurtickets kosten € 15 en zijn verkrijgbaar op de avond van het concert zelf vanaf 19.00 uur

Let op, koop je een kaartje voor jezelf of iemand anders die in een rolstoel zit, bestel dan bij je ticket ook een rolstoelplaats (€ 0,00).

Deze avond is de derde van een reeks concerten in de nieuwe I Feel Good concertserie, waarbij een Rotterdamse zanger of zangeres alle ruimte krijgt om zelf een muzikaal programma te maken met muzikale vrienden. Eerder kregen muzikale toppers Dwayne Lace en Yuli Minguel al carte blanche voor hun eigen programma met vrienden.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door MAAK MEE IN JE WIJK / CULTUURCONCREET en MEEMAAKPODIUM / FONDS VOOR CULTUURPARTICIPATIE.

Jeremy Garcia & Friends

Bestel tickets

OOK EEN HAPJE ETEN?

Koop bij je ticket een losse Theaterhap t.w.v. € 10. Je kunt dan vanaf 18.00 uur een lekkere hap eten in onze Brasserie op Zuid. Ter plekke maak je een keuze uit één van de vier menu's.

Lees meer