IFFR Babyfilmclub

De allerjongste filmfanaten kunnen op zaterdag 3 februari terecht bij de IFFR Babyfilmclub voor een ochtend filmkijken voor baby’s, peuters van 0–3 jaar en hun ouders of verzorgers!

Voor de gelegenheid wordt onze filmzaal omgetoverd tot ‘baby bioscoop’. Kom film kijken met je baby of peuter tijdens deze speciale vertoning. De films zijn geschikt voor alle kinderen van nul tot en met drie jaar.

In een gemoedelijke ruimte met stoelen, matten en zitzakken, kun je samen met je kindje naar een selectie aan korte films kijken.

De zeer uiteenlopende IFFR-films zijn van internationale filmmakers, maar allemaal vrij van taal. Naast animaties zullen er ook meer abstracte films vertoond worden. Stimuleer de ontwikkeling van je kindje door middel van geluiden en kunstzinnige beelden.

Het maakt niet uit als de kindjes niet stil kunnen zitten of gevoed moeten worden, ze kunnen gewoon rondlopen en bewegen op de filmmuziek. Het licht blijft een beetje aan, het geluid gaat niet te hard en voor (lauwe) thee en zachte koeken wordt gezorgd.

Voor alle kleine filmkijkers en hun papa’s, mama’s of verzorgers die zo ook wat van het filmfestival mee kunnen krijgen.

Elk kaartje geeft toegang voor 1 volwassenen met 1 kind. Je bestelt je kaartjes via de website van IFFR. 

IFFR Babyfilmclub

Bestel tickets

Circus voor baby's

Beleef op zaterdag 10 februari samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus!

Lees meer