hotel ravenswaerde

‘Hotel Ravenswaerde” is een bijzonder theaterproject omdat bijna alle spelers NAH (niet aangeboren hersenletsel) hebben. De bewoners maken een voorstelling die hen letterlijk en figuurlijk ‘op het lijf’ is geschreven. Met verrassende en ontroerende openheid, humor en soms zelfspot schetsen we de wereld van NAH. Verdriet, verlies en tegelijkertijd ook persoonlijke overwinningen, herstelde eigenwaarde, veranderd perspectief en succes! Met deze presentatie laten we zien dat het leven hier niet bij stopt, dat het jong en oud kan overkomen. Er is nog veel te weinig bekend over NAH, en dit willen we veranderen.

Het verhaal van Hotel Ravenswaerde is als volgt. Walter en zijn team hebben bedacht om voor de gasten van het hotel een surprise party te organiseren. En dat levert natuurlijk nogal wat stress op, maar op humoristische wijze worden de problemen opgelost.

Hotel Ravenswaerde is gemaakt door bewoners van de Ravenswaerde groep van Laurens zorginstelling o.l.v. theatermakers en vrijwilligers van stichting Ster op Zuid.

Foto: Joke Schot

hotel ravenswaerde

Bestel tickets

Wij zijn elke dag open!

Onze horecapartner Brasserie op Zuid is bijna elke dag open vanaf 10.00 uur. Loop binnen voor een bakkie pleur en bekijk dan meteen de wisselende expositie in onze foyer.

Lees meer