Het Danspaleis XL

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen.

Op donderdag 14 maart om 14:00 uur organiseren we samen met het Danspaleis een ouderwets gezellige dansmiddag XL. Speciaal voor deze jubileumeditie zorgen we voor een extra grote dansvloer en is er ook ruimte voor rolstoeldansers.

De PlatenDraaier trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock ‘n roll: met Het Danspaleis is het altijd bal! De gastheren en gastvrouwen van Het Danspaleis geven mensen net dat zetje om de dansvloer op te gaan en hernieuwde levensvreugde te ervaren. Ook is er een Favorietencarrousel waar ter plekke verzoekplaatjes worden gedraaid.

Na het beluisteren van oude bekende nummers staat u binnen de kortste keren zelf weer te swingen op de dansvloer! Mensen die niet zelf kunnen of willen dansen zijn uiteraard ook welkom om deze gezellige middag in Podium Islemunda mee te maken.

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig!

Foto: Gaby Jongenelen

Het Danspaleis XL

10 JAAR PODIUM ISLEMUNDA!

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Met een extra grote zaal, artiesten met een speciale band met IJsselmonde of het podium en met een MeeMaakMuur. Brasserie op Zuid serveert de hele maand een speciaal jubileum-menu voor € 10. Bekijk de andere evenementen in ons programma!

Lees meer