Hemd van je LIVE

Een humoristische, relativerende en leerzame voorstelling over het nieuws en de wereld, voor kinderen (6 tot 10 jaar). 

Ben je het ook zo zat om altijd maar naar volwassenen te luisteren en praat je liever ook zelf mee? Kom naar Hemd van je LIVE, en wees de eregast in onze theatertalkshow!. Een live talkshow waarin de actualiteiten met veel humor en interactie worden besproken, toegelicht en misschien wel met jouw ideeën worden opgelost. 

Talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek nemen van achter hun desk het publiek mee langs items, stellingen, tafelgasten, reportages, autocue bloopers, opdrachten en vragen. Vaak absurd, soms een beetje gek maar altijd actueel. De kinderen worden aan het lachen gemaakt, aan het denken gezet en aan het woord gelaten. Het hele nieuws passeert in drie kwartier de revue met een altijd zinderende talkshow finale

Juist in deze tijd, waarin we vaak meer vragen hebben dan antwoorden is het goed om alle kinderen aan het woord te laten! Een theatertalkshow waarin de kinderen in het publiek het voor het zeggen hebben! En waar volwassenen eens lekker kunnen luisteren!

Hemd van je LIVE

Bestel tickets

Lekker eten voor of na het event?

Ook eten voorafgaand aan het event is weer mogelijk met een compleet nieuw concept: het ISLEMUNDINEETJE. Keuze uit 4 gerechten voor 10 euro bij Brasserie op Zuid!

Lees meer