Gewoon Super!

Genre: Avontuur, Animatie, Familie
Stemmencast: Simone Kleinsma, Sterre Koning, Plien van Bennekom, Roosmarijn Wind, e.a.
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: alle leeftijden
Land: Noorwegen
Lengte: 76 minuten

Deze heerlijke, grappige animatiefilm voor het hele gezin is te zien op woensdagmiddag 6 maart, aanvang 14:30 uur , bij Cinema Islemunda. Kom voorafgaand aan de film om 13:30 uur alvast gezellig knutselen! 

De film vertelt het verhaal van Hedwig en haar vader, die de superheld van de stad is. De superheldenstatus wordt van generatie op generatie doorgegeven. Als Hedwig door een klein ongelukje veel eerder dan verwacht de rol van haar vader moet gaan overnemen, komt ze voor grote
uitdagingen te staan.

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad. Maar Hedwig is geen superheld; ze is klein, een beetje onhandig en niet sportief. Haar vader daarentegen is groot en sterk en de lievelingsheld van de stad.

Al snel realiseert Hedwig’s vader zich dat de nieuwe superheld misschien wel Adrian, het atletische neefje van Hedwig, moet zijn.
Teleurgesteld gaat Hedwig op bezoek bij haar oma, die vroeger zelf ook superheld was. De stoere oma ziet mogelijkheden voor Hedwig en is niet voor één gat te vangen. Er ontstaat een onwaarschijnlijk sterk team waarbij Hedwig bewijst dat je ook zonder superkrachten
gewoon super kunt zijn.

Ad van de Donk – filmprogrammeur Cinema Islemunda

Gewoon Super!

Bestel tickets