Frank is back on the block

DIT CONCERT IS HELEMAAL UITVERKOCHT!

Ol’ Blue Eyes is back! Frank In Person (F.I.P.) is de beste Frank Sinatra vertolker van Nederland. Hij klinkt als een klok en ziet eruit als twee druppels water. Op zondag 22 januari brengt Frank in onze theaterzaal een indrukwekkend eerbetoon aan ‘The Voice’, inclusief ‘The looks and the moves’. Hij wordt begeleid door de Swing Time Bigband uit Den Haag. Het belooft een spetterend concert met de muziek van Frank Sinatra en de Count Basie Big Band te worden!

Frank is back on the block
Frank In Person is één van ’s werelds beste Sinatra vertolkers en gaat regelmatig op tournee naar het buitenland. In 2023 is hij eindelijk weer te bewonderen op Nederlandse bodem en speelt zijn show in theaters door het hele land.

In zijn show brengt Frank In Person samen met de Haagse Swing Time Bigband onder leiding van Freek Halsema de muziek van de iconische eerste live plaat (‘At The Sands’) van Frank Sinatra ten gehore. Deze liveplaat werd opgenomen op het hoogtepunt van zijn carrière en bevat nummers als Fly me to the moon, You make me feel so young, Come fly with me, New York, New York en My Way. Op deze plaat staan de meest ‘definitive versions’ van zijn liedjes. Strakker, spannender en swingender dan ooit tevoren. Dit is hoe een bigband met zanger moet klinken.

LET OP! Vertrek op tijd van huis want het is erg druk in de omgeving van ons podium vanwege de wedstrijd van Feyenoord.

Frank is back on the block

Bestel tickets