FLOWTIME! Is het showcase festival van Productiehuis Flow. Twee keer per jaar krijgen jonge, talentvolle makers de kans een showcase van 30 – 60 minuten te ontwikkelen en te tonen aan het publiek. Het doel is om jonge kunstenaars op het gebied van spoken word, theater, muziek, film & crossovers in de etalage te zetten zodat ze gezien worden op een groter podium. Tijdens eerdere edities van FLOWTIME! is gebleken dat het publiek warm loopt om jong talent te supporten. Vaak herkennen zij zichzelf in de makers en dat schept een band.

Voor deze editie zijn 4 jonge makers uitgenodigd:

Jayclyne – Psygozer (spoken word & theater)

In 2013 veranderde het leven van Jayclyne voorgoed . Hij belandde onverwachts in psychose en zijn wereld stond meteen op z’n kop. Nu  kijkt het terug en deelt hij zijn verhaal!

Sherita Jansen – Misplaatst (theater)

Misplaatst heeft als een munt twee kanten maar, vanuit welk perspectief vindt de misplaatsing plaats? Sherita is zwart wanneer het haar uitkomt en wit wanneer het in haar voordeel is. In de show neemt ze ons mee in haar ervaringen als vrouw van dubbelbloed met gemixte gevoelens en een gemixte familie. Dit is haar waarheid

Yasslines – De Kameleon (spoken word)

Een kameleon heeft vele kleuren en past zijn kleuren aan in elke situatie maar wat zijn de eigen kleuren van de kameleon? Heeft de kameleon überhaupt eigen kleuren… Yasslines gaat het met je delen.

Omara verzorgt het voorprogramma in de foyer.

FLOWTIME!

Bestel tickets

Lekker eten voor of na het event?

Ook eten voorafgaand aan het event is weer mogelijk met een compleet nieuw concept: het ISLEMUNDINEETJE. Keuze uit 4 gerechten voor 10 euro bij Brasserie op Zuid!

Lees meer