Fisherman’s Friends – One and All

Podium Islemunda bestaat 10 jaar! In de maand maart vieren wij dat met 10 bijzondere evenementen.

Op vrijdag 22 maart pakt Cinema Islemunda uit met een echte feelgoodfilm in onze grote zaal: Fisherman’s Friends – One and All. Na afloop van de film blijf je nog lekker in de sfeer met een feestelijk optreden van Shantykoor Rotterdam in de foyer!

Genre: Komedie, Drama, Muziek
Regie: Meg Leonard, Nick Moorcroft
Met: James Purefoy, David Hayman, Maggie Steed, Dave Johns
Land: Verenigd Koninkrijk
Jaar: 2022
Lengte: 105 minuten

Na het onverwacht grote succes van het debuutalbum van de band No Hopers, Jokers and Rogues voegen we ons bijna een jaar later weer bij hen, worstelend met de druk, valkuilen en verleidingen van hun hernieuwde roem, het tweede albumsyndroom en optreden op het beroemde piramide-podium op Glastonbury.

De Fisherman´s Friends uit Port Isaac in Cornwall zingen traditionele zeemansliederen en de zangvrienden willen, na het onverwachte succes van hun eerste album ‘No Hopers, Jokers and Rogues’ waarmee ze zowaar de hitlijsten bestormden, de draad weer oppakken.
Toch gaat het niet zo gemakkelijk om een tweede album samen te stellen. En dan hebben we het nog niet eens over de romantische verwikkelingen…

En dat met hun grootste optreden tot nu toe voor de boeg: het beroemde Glastonbury festival! Waar onder andere ook Beyoncé op zal treden.

Ad van de Donk – Cinema Islemunda

Fisherman’s Friends – One and All

Bestel tickets

10 jaar Podium Islemunda!

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Met een extra grote zaal, artiesten met een speciale band met IJsselmonde of het podium en met een MeeMaakMuur. Brasserie op Zuid serveert de hele maand een speciaal jubileum-menu voor € 10. Bekijk de andere evenementen in ons programma!

Lees meer