Finding Nemo

Genre: Familie, Komedie, Animatie/Avontuur
Taal: Nederlands gesproken
Lengte: 95 minuten
Kijkwijzer: 6+

Voorafgaand aan de film kun je vanaf 13:30 uur bij ons in de foyer verstopte paaseieren zoeken en een leuke prijsje winnen!

IMDb beoordeling 8,2 / 10

Het Komische en ontroerende Finding Nemo terug op het grote scherm!

Finding Nemo van Pixar en Disney was bij uitbreng een zeer groot kassucces en hij kreeg meer dan dertig prijzen, waaronder een Oscar voor beste animatiefilm. De makers van Toy Story en Monsters & Co kwamen met dit bejubelde en hartverwarmende verhaal dat van het scherm af spat. Fantasievol en met de humor om bij volwassenen en jonge kinderen, te zorgen voor een heerlijk dagje uit te zijn.

In animatiefilm Finding Nemo van Pixar en Disney, gaat clownvis Marlin op zoek naar zijn vermiste zoontje Nemo. Hij krijgt hulp van Dory, een lieve maar nogal vergeetachtige blauwe tropische vis. Met Dory aan zijn zijde gaat Marlin op een onvergetelijke zoektocht om Nemo weer thuis te brengen.

Tijdens hun avonturen komen Marlin en Dory oog in oog te staan met een heleboel te gekke zeebewoners: vegetarische haaien, enorme schildpadden, hypnotiserende kwallen, hongerige zeemeeuwen en nog veel meer!

Ad van de Donk – filmprogrammeur Cinema Islemunda

Finding Nemo

Bestel tickets