Fien & Teun – Het grote dierenfeest

Genre: Familiefilm
Regie:Matthias Temmermans
Met: Aron Bruisten, Suna De Wandeler, Stijn Mac Gillavry, Joris Gootjes, Eva Jonker, Christiaan Koetsier, Shauni Kuiper, Maud Mulder, e.v.v.a.
( Nederland 2021, kleur, 60 min.) Taal: Nederlands, alle leeftijden (3+)

FAMILIEFILM / PEUTERFILM
Wat een feest is dat om samen met je peuter of kleuter voor het eerst naar de bioscoop te gaan.
De eerste keer is natuurlijk hartstikke spannend!
Daarom is er de kleuterbios.
Bij de kleuterbios worden films vertoond die voor peuters en kleuters geschikt zijn. Deze films duren niet langer dan 60 minuten. Het licht in de zaal wordt gedempt, maar gaat niet uit. En het geluid staat zachter. Tussendoor even naar het toilet gaan met je kindje is dan ook geen probleem.

Jaaaaaa!!! Fien en Teun, wie kent ze niet?
In hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun en het Grote Dierenfeest maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

Marstyle.nl
“De film is ontzettend leuk! Het is een uur lang genieten. De film is een mengeling van poppentheater en animatie. Je wordt er echt vrolijk van! Ook zijn er veel educatieve elementen in de film verwerkt.
Er wordt geteld, gezongen en gedanst. Ondertussen leren de kinderen allerlei dingen over de boerderij, de dieren, de werking van een molen en de moestuin.”

Ad van de Donk – Filmprogrammeur Cinema Islemunda

Fien & Teun – Het grote dierenfeest

Bestel tickets

Lekker eten voor of na de film!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kunt u kiezen uit een entreeticket voor € 3.50 of een entreeticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer