Fergie, de kleine grijze tractor – red de boerderij

Genre: Komedie, Familie, Avontuur
Land: Noorwegen
Taal: Nederlands gesproken
Jaar: 2021
Speelduur: 73 min
Kijkwijzer: alle leeftijden

Fergie, de kleine grijze tractor – red de boerderij is een zeer komische en avontuurlijke film voor de gehele familie!

Wanneer 2 ambtenaren dreigen grootvaders boerderij plat te gooien om plaats te maken voor een nieuwe snelweg, moeten Gustav, Fergie, Inge, Govert en Grootvader een manier vinden om te bewijzen dat de boerderij het redden waard is. Het gaat allemaal om één veld met een uniek probleem: het staat in de schaduw van de bergen en krijgt dus geen zonlicht.

Vastbesloten om te laten zien dat hij het verschil kan maken, wordt Gustav door Fergie geïnspireerd om iets zo geks te maken dat het misschien wel werkt: een enorme spiegel om zonlicht te laten reflecteren op het kale veld. Gustav en Fergie proberen spiegels op te sporen, maar de enige plek in de stad met genoeg glas is een oude kas van Edith.

Terwijl de ambtenaren terugkeren om grootvaders boerderij voorgoed af te breken, maken Gustav en Fergie een gewaagde en opwindende reis door de stad met de gigantische spiegel in de aanhanger. Alles hangt af of de spiegel intact en tijdig de bergen bereikt. Maar als weerkaatst zonlicht iedereen in de stad verblindt, wordt het veel gekker en veel lastiger! Dan bedenkt Gustav dat de oplossing niet alleen bij hem, maar bij iedereen in het dorp ligt!

Fergie, de kleine grijze tractor – red de boerderij

Bestel tickets

POFFERTJES BIJ DE FILM!?

Koop bij je filmkaartje meteen poffertjes en ranja, dan heb je een compleet middagje uit met de kids!

Lees meer