Dwayne Lace & Friends

De Rotterdamse zanger Dwayne Lace is een graag geziene gast in Podium Islemunda. Hij trad eerder op met Shirma Rouse bij het I Feel Good Festival in januari van dit jaar en hij zong ook mee in het gospelprogramma met Elvis E (13 mei jl.). Daarnaast heeft Dwayne Lace het podium gedeeld / in de studio gewerkt met artiesten als o.a. Anouk, Ruth Jacott en Romy Monteiro!

Het werd hoog tijd voor zijn eigen show bij Podium Islemunda! Dwayne kreeg van ons alle ruimte om een programma te maken met artiesten (bekend en minder bekend) waar hij mee heeft gewerkt, als coach en als artiest. Wat een heerlijke line-up heeft Dwayne uitgekozen!

Deze avond is de eerste van een reeks concerten in de nieuwe I Feel Good concertserie, waarbij een Rotterdamse zanger of zangeres alle ruimte krijgt om zelf een muzikaal programma te maken met muzikale vrienden.

Op vrijdagavond 8 december gaan we je helemaal ontspannen het weekend in helpen met een heerlijk concert in een fijn sfeertje.

De vrienden van Dwayne Lace die (naast Dwayne zelf) live zullen optreden zijn:

Lloyd de Meza
Ebony Winter
Kim Petite
Dialorian
Thamia
Momo & Cici
Solana

Host: Ms. Aba
Backings: Maureen Fernandes & Martin Jacott

Let op, hoe eerder je je kaartje koopt, hoe minder je betaalt!

  • Regular tickets kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar vanaf 16 november 2023.
  • Deurtickets kosten € 12,50 en zijn op de avond zelf aan de deur te koop.

Let op, koop je een kaartje voor jezelf of iemand anders die in een rolstoel zit, bestel dan bij je ticket ook een rolstoelplaats (€ 0,00).

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door MAAK MEE IN JE WIJK / CULTUURCONCREET en MEEMAAKPODIUM / FONDS VOOR CULTUURPARTICIPATIE.

Dwayne Lace & Friends

Bestel tickets

OOK EEN HAPJE ETEN?

Koop bij je ticket een losse Theaterhap t.w.v. € 10. Je kunt dan vanaf 18.00 uur een lekkere hap eten in onze Brasserie op Zuid. Ter plekke maak je een keuze uit één van de vier menu's.

Lees meer