Ron’s Gone Wrong (NL)

Genre: Animatie,  Komedie, Familiefilm
Regie: Sarah Smith, Jean-Philippe Vineen Steve Carr
Stemmen: Jules Vosmaer, Florus van Rooijen, Jan Elbertse, Frederique Sluyterman van Loo, e.a.
(VS, Verenigd Koninkrijk, Canada 2021, kleur, 107 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+
IMDb beoordeling        7,2 / 10

Deze animatiefilm voor de hele familie speelt zich af in een toekomst waar ‘B-Bots’ de beste vrienden van kinderen zijn …

In de niet al te verre toekomst heeft een beste vriend van elk kind de multifunctionele B-bot, die kan spreken, bewegen en verbinding maakt met het wereldwijde web. Een jongen genaamd Barney voelt zich een vreemde onder zijn leeftijdsgenoten, omdat hij de enige is die geen B-bot heeft. Maar op een dag krijgt Barney als verjaardagscadeau een robot genaamd Ron, een sprekende met internet verbonden robot, maar hapert nogal eens en dat leidt tot komische situaties.
Maar ook tot een spannend avontuur waarin Barney en Ron – tegen de achtergrond van het socialemediatijdperk – ontdekken wat ware vriendschap inhoudt.

★★★ ★ Cinemagazine.nl
“Disney’s Ron’s Gone Wrong is verpakt in een hartverwarmend jasje. Humor en ontroering gaan hand in hand en de vriendschap die ontstaat tussen Barney en Ron voelt zo oprecht dat je soms bijna vergeet dat je naar een animatiefilm zit te kijken.”

★★★ Gids.tv
“De humor is echt om te lachen en mag er ook echt zijn, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen.”

Ad van de Donk – filmprogrammeur Cinema Islemunda

Ron’s Gone Wrong (NL)

Bestel tickets

Lekker eten voor of na de film!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kunt u kiezen uit een entreeticket voor € 3.50 of een entreeticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer