De Ideale Maten

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Op zondag 17 maart organiseren we een zondagmiddagconcert XL in grote opstelling met een muzikaal trio en een very special guest van Katendrecht!

Trio De Ideale Maten – Martin Bakker, Jochem Kroon en Steef Vooren – is een echt Rotterdams trio dat barst van de ervaring.

Humorvolle teksten op bekende en minder bekende melodieën, gloedvolle samenzang, Rotterdams tot op het bot in een smaakvolle aankleding. Strak in het pak, spitsvondig, ad rem en alert, spelen zij in op hun publiek. Doorleefd bezingen de drie heren de kleine en grotere ongemakken van het (mannelijk) bestaan.

Zij kunnen bogen op een schat aan muzikale en theatrale ervaring (o.m. Groot Niet Te Vermijden, de Tunes) en daardoor zijn De Ideale Maten de ‘ideale’ invulling van een jubileumconcert. En ze hebben een hele speciale gast uitgenodigd om het concert een extra feestelijk tintje te geven: Marja van Katendrecht!

Martin Bakker, bas en zang
Jochem Kroon, slagwerk en zang
Steef Vooren, gitaar, ukulele en zang

PROGRAMMA
13.30 deuren open
14:30 start programma

TICKETS
voorverkoop en deurverkoop € 15

De Ideale Maten

Bestel tickets

10 jaar Podium Islemunda!

Het is feest! Podium Islemunda bestaat in maart 10 jaar en dat vieren we met 10 bijzondere evenementen. Met een extra grote zaal, artiesten met een speciale band met IJsselmonde of het podium en met een MeeMaakMuur. Brasserie op Zuid serveert de hele maand een speciaal jubileum-menu voor € 10. Bekijk de andere evenementen in ons programma!

Lees meer