De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Genre: Familiefilm
Met: Robert ten Brink, Martin van Waardenberg, Janny van der Heijden, Martien Meiland, Eva Jinek, e.a.
Land: Nederland
Jaar: 2023
Speelduur: 72 min
Taal: Nederlands
Kijkwijzer: alle leeftijden

In de familiefilm De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wordt er veel gedanst en gezongen. In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten.

Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en hij vindt dat helemaal niet leuk, want het gaat ten koste van zijn eigen verjaardagsfeest. Daarom wil Robbie Reuzel het verjaardagsfeest van de Sint dwarsbomen. Zal het Robbie lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

5-jarig jubileum.
“Dit jaar bestaan we vijf jaar en we pakken op verschillende vlakken groots uit. Onder andere op het gebied van de cast. We hebben hele mooie namen aan deze cast kunnen toevoegen, waardoor we het niveau van de gemiddelde Sinterklaasfilm echt zijn ontstegen. We zijn de doelgroep en onze fans heel dankbaar dat ze al vijf jaar zó met onze personages meeleven. Met onze schitterende film zullen we ze verblijden”, zegt Lucio Messercola, producent en regisseur van de film.

Ad van de Donk – filmprogrammeur Cinema Islemunda

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Bestel tickets