De Flummels

Genre: Animatie, Avonturenkomedie, Familiefilm
Regie: David Silverman (The Simpsons, Disney’s Monsters, Inc.)
Nederlandse stemmen: Birgit Schuurman, André Dongelmans, Bo Beljaars (Bokado) en Joost Bouhof (Verenigde Staten 2021, kleur, 81 min) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Ed en zijn zus Bo zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen.

1835, de Galapagoseilanden. Ed en z’n zus Op zijn Flummels – pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten, loopt volledig mis. Ze belanden in een tijdsbloem die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met nieuwe vrienden aan hun zijde – de Uitstervers – beginnen Op en Ed aan een wilde reis doorheen de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen… en zichzelf en hun soort redden?

Playwatchread.nl
“De combinatie van een onhandige en een niet zo slimme Flummel zorgt voor leuke hilarische situaties: sommige stukken zou je meerdere malen willen kijken omdat ze zo grappig zijn. De film is erg kleurrijk en vrolijk, wat vooral bij kinderen goed in de smaak valt.
Dus heb je zin in een leuke vrolijke animatiefilm, dan is deze zeker aan te raden.”

Ad van de Donk – Filmprogrammeur Cinema Islemunda

 

De Flummels

Bestel tickets

MAAK VAN JE WOENSDAGMIDDAG EEN FEESTJE!

Kom gezellig naar de film en doe eens gek! Koop een filmkaartje met ranja en poffertjes voor maar € 11,00.

Lees meer