De Expeditie van Familie Vos

Regie: Bob Wilbers

Naast het debuut voor Levi Otto is ook Raymonde de Kuyper (Mees Kees in de Wolken), Anna Drijver (Undercover), Fockeline Ouwerkerk (De K van Karlijn), Frederik Brom (Zwaar Verliefd! 2), Randy Fokke (Klem), Peter Faber (All You Need Is Love) en Edo Brunner (Loenatik, de gek!). in deze film te zien. (Nederland 2020, kleur, 72 min.)

Het is een spannend, leuke gezinsfilm en natuurlijk niet te missen voor de Efteling fans.

Het is natuurlijk een superleuk idee om een verhaal te maken in de grote trots van Brabant en Nederland. En het wordt vooral leuk als de jonge acteur Levi Otto, met Raymonde de Kuyper in de nachtelijke uurtjes in een achtbaan gaat zitten.

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste puzzeltocht voor hem achter heeft gelaten.
Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa’s zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan.

Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

 

De Expeditie van Familie Vos

Bestel tickets