De doorstart van Rachid

Zwaar aan de middelen geweest. Technisch gezien had hij dood moeten zijn. Rachid Larouz kickte af en vond vanaf het nulpunt de weg weer omhoog. Maar nog een hoop troep om op te ruimen. Hoe dat allemaal ging ( en gaat..) vertelt hij in ‘De Doorstart van Rachid’.

Een cabaretavond vol humor, tegelijk totaal eerlijk. Over geen geld meer hebben. Het weer goed proberen te maken met je zoon, je familie, met iedereen eigenlijk. Het is waar: vanaf de bodem kan het alleen maar omhoog. En te lachen valt er gelukkig nog steeds. Over kamelen, maffe taxiklanten en nuchter Kerst vieren. Met drie mannen wonen in een Bijlmerflat. Werken op een zwarte school. Serious shit, maar als Rachid het vertelt óók een hilarisch en vrolijk verslag over opstaan en weer doorgaan. Een springlevend verhaal dat je laat lachen maar ook je hart raakt. En allemaal echt gebeurd. Komt dat zien, en geloof het maar. Geeft ook jou een goed gevoel!

CREDITS
Regie: Justus van Oel
Spel: Rachid Larouz

De doorstart van Rachid

Bestel tickets

EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Bestel bij je ticket een theaterhap voor slechts € 10 en kom van tevoren gezellig een hapje eten in onze Brasserie op Zuid. Je hebt ter plekke de keuze uit 4 menu's. Eet smakelijk!

Lees meer