De Croods 2: Een nieuw begin

Vanwege de lockdown is dit evenement geannuleerd. Kaartkopers krijgen z.s.m. persoonlijk bericht.

Genre: Animatie, Komedie en Familiefilm
Regie: Joel Crawford Nederlandse stemmen: Gijs Naber, Thekla Reuten, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol, Paula Majoor, Saar Koningsberger, e.v.v.a. ( Verenigde Staten 2020, kleur, 95 min.)
IMDb beoordeling 7,0 / 10

Deze prachtige DreamWorks animatiefilm werd geregisseerd door Joel Crawford die eerder betrokken was bij De Lego Film en Kung Fu Panda. De tweede film over de holbewoner-familie De Croods heeft alle ingrediënten in zich voor een kleurrijk spektakel. En dat is het ook! En véél grappen!

De zes familieleden gaan op zoek naar een nieuwe woonplek. Guy, het nette vriendje van stoere dochter Iep, gaat ook mee. Na een lange tocht komen ze aan in een paradijs: een plek met planten en dieren in regenboogkleuren, enorme vruchten, kabbelende beekjes en omringd door… muren!? Ze zijn op het terrein van de hippe familie Betermans beland. Dat gezin heeft totaal andere gewoontes dan De Croods. Ze gebruiken er bijvoorbeeld echte toiletten en eten van borden. Guy ziet zichzelf er wel wonen. En juist dat zet Iep aan het denken over hun relatie.

Kidsweek.nl “Er valt genoeg te lachen. Om vader Grug die z’n knorrende buik als wekker gebruikt of om oma met haar bijzondere vechtskills. Ben je daarvan net bekomen, dan vliegen er alweer drie andere grappen om je oren! Maar lach niet te lang, want dan mis je de knappe dieren, bijzondere gesprekken en romantische momenten in dit kleurrijke filmspektakel.”

Ad van de Donk – Filmprogrammeur Cinema Islemunda

De Croods 2: Een nieuw begin

Lekker eten voor of na de film!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kunt u kiezen uit een entreeticket voor € 3.50 of een entreeticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer