ainbo

Genre: Animatie, Avontuur, Familiefilm
Regie: Richard Claus, Jose Zelada
Nederlandse stemmen: Tara Hetharia, Leo Richardson, Nordin de Moor, Tess van de Hoef, Paula Majoor, e.a.
(Nederland, Peru 2021, kleur, 84 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Gouden Film voor AINBO!
De animatiefilm Ainbo: The Spirit Of The Amazon heeft meer dan 100.000 bezoekers gehaald en ontving hiervoor de Gouden Film Award.
Filmacteur Tom Hoffman die een hoofdrol speelt, kreeg de Gouden Film Award uitgereikt.

Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.
Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is.

de Volkskrant
“De kleurrijke animatiefilm Ainbo: Heldin van de Amazone, gebaseerd op de mythologie uit de Amazone, is een Peruaans-Nederlandse coproductie. In technisch opzicht doet de film niet veel onder voor animatiefilms uit de grotere Amerikaanse studio’s. Knap gedaan dus!”

Ad van de Donk – Filmprogrammeur Cinema Islemunda

ainbo

Bestel tickets

Film met poffertjes!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kun je u kiezen uit een Ticket voor € 3.50 of een Ticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer