De Boss Baby: Familiezaken

Vanwege de lockdown is dit evenement geannuleerd. Kaartkopers krijgen z.s.m. persoonlijk bericht.

Genre: Animatie, Komedie, Familiefilm
Regie: Tom McGrath
Nederlandse stemmen: Guido Weijers, Buddy Vedder, Elise Schaap, Anna Drijver, Hajo Bruins en Bibi (Bibi van De nog grotere Slijmfilm)
(VS 2021, kleur, 108 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Familiezaken neemt je weer mee terug naar het gezin Templeton waarin een baby opnieuw een bijzondere functie heeft als geheim agent, al liggen de zaken dit keer wel iets anders…

Tim en zijn Boss Baby-broertje Ted zijn volwassen geworden en zijn elkaar uit het oog verloren. Tim is nu een getrouwde huisvader en woont samen met zijn vrouw Carol en zijn slimme 7-jarige dochter Tabitha en baby Tina in een buitenwijk. Ted is de CEO van een hedgefonds.
De jongste van het stel Tina is als kleine geheim agente ingeschakeld door BabyCorp. om op onderzoek uit te gaan. Het hoofd van de school van haar zus Tabitha, Dr. Erwin Armstrong, lijkt namelijk duistere plannen te hebben.
De twee broers zullen het contact moeten herstellen en moeten samenwerken om Dr. Armstrong te ontmaskeren. En dat doen ze op een wel heel bijzondere manier!

***** demamagids.nl
“Vermakelijke film, grappig en af en toe spannend”

Ad van de Donk (filmprogrammeur Cinema Islemunda)

De Boss Baby: Familiezaken

Lekker eten voor of na de film!

Onze Brasserie heeft voor de allerkleinsten nog wat lekkers. Via de link kunt u kiezen uit een entreeticket voor € 3.50 of een entreeticket + Poffertjes + Ranja voor maar € 11.00!

Lees meer